Aanbiedingen

Bekijk onze aanbiedingen van deze maand! En profiteer van de zeer aantrekkelijke prijzen!

Pakket A

€110

Oxygeneo en Gezichtsreiniging

 • Opmerking

  Deze pakket bestaat uit twee aparte behandelingen, daarvoor heeft U twee afspraken nodig.
  Voor de beste resultaat adviseren we om te beginnen met de gezichtsreiniging, en de tweede aspraak (na 4 tot 5 dagen) te plannen voor Oxygeneo behandeling.

  Maak twee afspraken via onze agenda, kies voor “Pakket A” en u kunt altijd uw voorkeur doorgeven via het opmerkingenveld.

Inbegrepen in pakket A:

Laat jouw huid stralen met de 3-in-1

Oxygeneo is een combinatiebehandeling van peeling, microdermabrasie en zuurstoftherapie. Deze behandeling is zeer geschikt voor vrijwel alle huidtypes.

 

De behandeling:

Tijdens wordt het natuurlijke effect van warmtebronnen geimiteerd, hierdoor wordt het lichaam gestimuleerd om zuurstof naar de huid te zenden. Om zo vervolgens de optimale conditie te creéren voor een verbeterde opnamen zowel tijdens maar ook na de behandeling!

Onze Koreaanse diepe reiniging helpt de huid schoon, gezond en mooi te blijven. Elk huidtype heeft zijn individuele protocollen om te volgen. Een luxe behandeling is een zuivere en ontspannende gezichtsbehandeling die je huidconditie sterk verbetert. Na deze behandeling voelt je huid weer schoon en zacht aan en is helemaal tot rust gekomen.

Geschikt voor alle huidtypes. Met drukpunt gezicht en nekmassage. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten van natuurlijke Koreaanse oorsprong om al je zintuigen te prikkelen. De oplossingen zijn resultaat gericht maar zorgen ook voor de ontspanning.

 

Deze behandeling bestaat uit:

 • Dubbele gezichtsreiniging
 • Afschilfering
 • Stoombad
 • Verwijderde onzuiverheden
 • Microdermabrasion
 • Peeling (niet op een gevoelige huid)
 • Speciale maskers afhankelijk van uw huidtype
 • Gezichtsmassage

Pakket B

€40

Hele Gezicht Epileren
en Henna Brows

Inbegrepen in pakket B:

Laat je wenkbrauwen epileren om ze terug in model te brengen, met de juiste ver­hou­dingen. Zelfs de kleinste haartjes worden weg­gehaald. Er ontstaat een open blik en een verzorgde, natuur­lijke uit­straling.

 

De ogen en de wenkbrauwen zijn bepalend voor de uit­straling en uit­drukking van het gezicht. Ga voor de perfecte wenk­brauwen en wimpers! Het (laten) verven en epileren van je wenkbrauwen en wimpers zorgt voor een mooie, open en frisse uitstraling.

Bij Sandra Salon maken we je wenkbrauwen en wimpers precies zoals je ze wil. Tijdelijk en permanent. We letten op alles. Je gezichtsvorm, oog- en haarkleur en natuurlijk jouw wensen.

 

Wil jij graag mooie en natuurlijke wenkbrauwen die perfect matchen bij de vorm van jouw gezicht? Ben jij geen fan van wenkbrauw make-up producten, maar wil jij je gezicht graag iets meer laten spreken en je wenkbrauwen er mooi uit laten springen? Henna Brows zijn de oplossing.

Pakket C

€69,99

Wimper Lift incl. Verven
en Brow Lamination excl. Shappen en Verven

Pakket D

€74,99

Wimper Lift inc. Verven
en Brow Lamination incl. Shappen en Verven